Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ·· Izašao je repertoar za Oktobar 2018. ·· KRUŠEVAČKO POZORIŠTE PROSLAVILO SV... ·· PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
NOVA PREDSTAVA ZA DECU!
U subotu, 13. oktobra u 12:00 časova, PREMIJERA predstave "ZVONAR BOGORODIČINE CRKVE" Viktora Igoa u režiji Zorana Lozančića. Za decu uzrasta od 10 i više godina. Dobrodošli!
P R E M I J E R A!
U Kruševačkom pozorištu večeras je premijera predstave ANIMALS Uglješe Šajtinca u režiji Snežane Trišić! Prva repriza je je sutra, u subotu, 06. oktobra, a druga u četvrtak, 25. oktobra. DOBRODOŠLI!
USKORO PREMIJERA!
Kruševačko pozorište izvešće u petak, 05. oktobra u 20:00, premijerno predstavu ANIMALS Uglješe Šajtinca, u režiji Snežane Trišić.
Izašao je repertoar za Oktobar 2018.
Izašao je repertoar za Oktobar 2018. Možete ga pregledati ovde.
KRUŠEVAČKO POZORIŠTE PROSLAVILO SVETOG PORFIRIJA
U kruševačkom pozorištu danas je obeležen zaštitnik, Sveti Porfirije, sečenjem slavskog kolača, u prisustvu eminentnih zvanica iz političkog, privrednog i kulturnog života grada.
PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU
U sklopu redovnih aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Kruševca i saradnje sa Kruševačkim pozorištem, u cilju edukacije dece predškolskog i niže školskog uzrasta, u Kruševačkom pozorištu predstava "Semaforko" biće igrana u ponedeljak, 17. septembra, u utorak, sredu i petak, 21. septembra, od 10:00 i 12:00 časova.
NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU
U toku je rad na novom naslovu u pozorištu, predstavu ANIMALS prema tekstu Uglješe Šajtinca režira Snežana Trišić. Glumačka podela je poverena Filipu Hajdukoviću, Sanji Marković, Biljani Nikolić, Bojanu Veljoviću, Nikoli Rakiću i Dejanu Tončiću. Scenograf je Ljubica Milanović, za kostime je zadužena Marina Sremac a za dramaturgiju Jovan Ristić. Premijera je zakazana za početak oktobra.
U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"!
Sinoć je u Topoli, na 6. Festivalu duodrame, predstava Kruševačkog pozorišta "Kabare Ajde bre" proglašena za najbolju od strane stručnog žirija u konkurenciji šest predstava. Pored toga, glumice Jelena Vukićević i Marija Panin dobile su specijalno priznanje.
DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI
U okviru manifestacije "Dani Republike Srpske u Srbiji" u petak, 7. septembra sa početkom u 20:00 časova, biće izvedena predstava Gradskog pozorišta Trebinje "Sumnja", u dramatizaciji i režiji Željka Miloševića.
"KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI
Na 5. Festivalu duodrame u Topoli večeras će biti izvedena predstava Kruševačkog pozorišta "Kabare ajde bre", u režiji Branislava Nedića.
POZORIŠNI FESTIVALI U JULU
Kruševačko pozorište je na festivalu "Tvrđava - grad teatar" u Smederevu izvelo predstavu "I svaki put kao da je prvi", dok je u Mionici, na "Mišićevim danima", izvedena predstava "Tamo daleko na Ostrvu spasa".

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com