Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

NOVE NAGRADE ZA KRUŠEVAČKO POZORIŠTE ·· Repertoar MART 2018. ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Februar ·· FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KRUŠKA" ... ·· Kruška br. 10 ·· Konkurs za direktora Kruševačkog po... ·· OBAVEŠTENJE ·· VEČERAS "ŽENIDBA I UDADBA"! ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
KRUŠKA BR. 8
Poštovana deco! Pripremite se za prvi deo Božićnog festivala predstava za decu od 8. do 13. januara!
GODIŠNJE NAGRADE I PRIZNANJE KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA
U utorak, 29. decembra, nakon izvođenja predstave "Valjevska bolnica", dodeliće se godišnje nagrade i priznanje "Bora Mihailović", za doprinos pozorišnom životu Kruševca i Srbije, glumcu Marku Živiću.
ČEKAJUĆI DEDA MRAZA!
Poštovani roditelji! Za vaše mališane spremili smo fantastičnu predstavu "Čekajući Deda Mraza" 28. i 30. decembra! Rezervišite svoje karte na vreme!
"VALJEVSKA BOLNICA" NA FESTIVALU U VELIKOJ PLANI
Kruševačko pozorište će u četvrtak, 17. decembra, izvesti svoju predstavu "Valjevska bolnica" na festivalu "Masukini dani" u Velikoj Plani.
NIKOLA RAKIĆ GLUMAC VEČERI
Na sedmom Međunarodnom pozorišnom festivalu za decu, "Čar, čar, Zaječar", nedavno završenom, Kruševačko pozorište izvelo je predstavu "Nemušti jezik", koju su deca pozdravila burnim aplauzom. Nagradu za najboljeg glumca večeri, "Čar", dobio je Nikola Rakić.
P R E M I J E R A
Premijera obnovljene predstave "Pozovi M radi preljube", prema tekstu Reja Kunija u režiji Vladimira Popadića, biće u ponedeljak, 14. decembra, u 20.00 časova! Pretpremijera u nedelju, 13. decembra u 20:00 časova.
REPERTOAR
Izašao je repertoar za Decembar
EKSKLUZIVNO! GOGOLJEVA "ŽENIDBA" IZ RUSIJE U KRUŠEVCU!
U ponedeljak, 7. decembra sa početkom u 19:00 časova, pozorište "U MOSTA" iz ruskog grada Perma, izvešće predstavu "Ženidba", prema tekstu Nikolaja Vasiljeviča Gogolja, u režiji Sergeja Fedotova.
"DOKTOR NUŠIĆ" APSOLUTNI POBEDNIK "FESTIVALA POBEDNIKA FESTIVALA"
Sinoć je u Rakovici završen FESTIVAL POBEDNIKA FESTIVALA izvođenjem predstave "Doktor Nušić", koja je osvojila sve tri nagrade: proglašena je za najbolju predstavu prema oceni stručnog žirija, prema oceni žirija publike ( DR Nušić Kruševac - Sombor, Ocena: 9.9/10.0), dok je nagrada za najboljeg glumca Festivala pripala Saši Torlakoviću.
"DOKTOR NUŠIĆ" NA FESTIVALU POBEDNIKA FESTIVALA
U nedelju, 29. novembra, predstava "Doktor Nušić" biće izvedena u okviru FESTIVALA POBEDNIKA FESTIVALA u Rakovici, koji je takmičarskog karaktera.
"DOKTOR NUŠIĆ" NAJBOLJI U ALEKSINCU
Stručni žiri Festivala prvoizvedenih predstava, koji je sinoć završen u Aleksincu, jednoglasnom odlukom tri glavne nagrade dodelio je predstavi "Doktor Nušić":Saša Torlaković proglašen je za najboljeg glumca, nagrada za najbolju režiju dodeljena je Kokanu Mladenoviću, a predstava "Doktor Nušić" je proglašena za najbolju predstavu u celini.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com