Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ·· POZORIŠNI FESTIVALI U JULU ·· P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
BEOGRADSKA PREMIJERA "POZOVI M RADI PRELJUBE"
Kruševačko pozorište će sutra na velikoj sceni "Rade Marković" Beogradskog dramskog pozorišta izvesti svoju najnoviju komediju POZOVI M RADI PRELJUBE.
P R E M I J E R A
U subotu, 12. marta u 18:00 časova, premijerno će biti izvedena predstava ALADIN, prema tekstu Spasoja Ž. Milovanovića, u režiji Zorana Lozančića. Dobrodošli!!!
KONCERT BILJANE KRSTIĆ I GRUPE "BISTRIK"!
U utorak, 8. marta, u Kruševačkom pozorištu koncert Biljane Krstić i grupe "Bistrik", najlepši poklon damama za Dan žena!
IZAŠAO JE REPERTOAR ZA MART 2016.
"POZOVI M RADI PRELJUBE" PREKOSUTRA
Poštovani, rezervišite na vreme karte za najnoviju hit komediju Kruševačkog pozorišta, POZOVI M RADI PRELJUBE, koja je na repertoaru u sredu, 24. februara !
OBAVEŠTENJE
Iz tehničkih razloga, predstava najavljena za sutra u 12:00 časova, "Ružno pače", zamenjena je predstavom "Tri praseta".
USKORO "ALADIN"!
Danas je održana prva čitalačka proba nove predstave za decu, ALADIN, koju prema tekstu Spasoja Ž. Milovanovića režira Zoran Lozančića. Premijera je zakazana za mesec mart.
ZAVRŠEN 8. FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KRUŠKA"
Juče je, izvođenjem predstave "Bajka o ribaru i ribici" pozorišta lutaka "Pinokio" iz Beograda, završen festival predstava za decu KRUŠKA, osmi po redu. Ove godine, usled pomeranja zimskog raspusta, festival je podeljen na dva dela, ali to nije omelo mališane da uživaju i sjajnim dečjim predstavama. Vidimo se sledeće godine!
"KRUŠKA" 2. DEO!
Poštovana deco, večeras u 19:00 časova, izvođenjem predstave TAJNA ČAROBNE MUZIKE, počinje drugi deo festivala predstava za decu, KRUŠKA. Od subote do utorka, u terminima od 17:00 i 19:00 časova, možete pogledti SLAVUJA I KINESKOG CARA, MARKA KRALJEVIĆA I MUSU KESEDZIJU, IVICU I MARICU i BAJKU OP RIBARU I RIBICI. Dobrodošli!!!
"VALJEVSKA BOLNICA" VEČERAS U NACIONALNOM TEATRU
Beogradska publika će večeras, od 19.30, premijerno gledati predstavu "Valjevska bolnica", na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.
IZAŠAO JE REPERTOAR ZA FEBRUAR 2016.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com