Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

"ANIMALS" U BEOGRADSKOM DRAMSKOM POZO... ·· Repertoar za Decembar 2018. ·· "ŽENIDBA I UDADBA" NA FESTIVALU U SA... ·· IN MEMORIAM ·· P R E M I J E R A ! ·· IZLOŽBA "70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZ... ·· 3 NAGRADE "ZVONARU BOGORODIČINE CRKVE" ·· NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
HIT KOMEDIJA VEČERAS NA REPERTOARU
Najnovije ostvarenje Kruševačkog pozorišta, komedija Reja Kunija "Pozovi M radi preljube" u režiji Vladimira Popadića, večeras od 20:00 časova. Dobrodošli!
VEČERAS "PRIMADONE"
U Kruševačkom pozorištu večeras sjajna predstava "Primadone", gde uloge tumače Tanja Bošković i Rada Đuričin, režiju potpisuje Irfan Mensur, a muziku za ovaj komad napisao je Aleksandar Sanja Ilić.
OBAVEŠTENJE
Otkazuje se predstava "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" koja je trebalo da bude izvedena u četvrtak, 12. maja. Novac za kupljene karte biće vraćen.
OBAVEŠTENJE
Kruševačko pozorište neće raditi od petka, 29. aprila do srede, 4. maja. Srećni praznici!
OBAVEŠTENJE
Iz tehničkih razloga predstava KIR JANJA Okret teatra iz Beograda,koja je trebalo sutra da bude izvedena u Kruševačkom pozorištu, odlaže se za naredni mesec. Kupljene karte važiće za naredni termin, o kome ćemo Vas blagovremeno obavestiti.
HIT NASLOVI U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU
U sredu, 20. i četvrtak, 21. aprila dve hit predstave iz beogradskih pozorišta: PAZI ŠTA ŽELIŠ, u produkciji Andrije Miloševića i NOĆ BOGOVA gde su nosioci uloga Vojin Ćetković, Nebojša Ilić i Dejan Lutkić.
PREMIJERA "SEMAFORMERSA"
U Kruševačkom pozorištu sutra će u 18:00 časova premijerno biti izvedena predstava "Semaformers", prema tekstu Branislava Nedića i režiji Vladimira Popadića, u organizaciji Saveta za bezbednost saobraćaja grada Kruševca.
Izašao je repertoar za april 2016.
SEDAMDESET GODINA KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA
Okružno narodno pozorište u Kruševcu osnovano je Odlukom Ministarstva prosvete Narodne republike Srbije br. 1701, od 29. marta 1946. godine. Za upravnika i reditelja postavljen je Borisav Mihailović, profesor Gimnazije u Kruševcu. Prva premijera Okružnog narodnog pozorišta bila je "Roditeljski dom" Valentina Katajeva u režiji Miodraga Nauparca, izvedena 1. maja 1946. godine.
"GOVORITE LI AUSTRALIJSKI?" VEČERAS NA REPERTOARU!
Crnohumorna predstava "Govorite li australijski?" Uglješe Šajtinca u režiji Snežane Udicki večeras od 20:00 u Kruševačkom pozorištu.
VEČERAS "RULET - PLES"!
Hit komedija Beogradskog dramskog pozorišta "Rulet - ples", koju je prema tekstu Aleksandra Jugovića režirao Marko Živić, večeras od 20:00 časova u Kruševačkom pozorištu. Igraju: Milorad Damjanović, Ljubinka Klarić, Jelena Rakočević Cekić i Marko Janjić.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com