Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ·· Izašao je repertoar za Oktobar 2018. ·· KRUŠEVAČKO POZORIŠTE PROSLAVILO SV... ·· PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
USKORO "ALADIN"!
Danas je održana prva čitalačka proba nove predstave za decu, ALADIN, koju prema tekstu Spasoja Ž. Milovanovića režira Zoran Lozančića. Premijera je zakazana za mesec mart.
ZAVRŠEN 8. FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KRUŠKA"
Juče je, izvođenjem predstave "Bajka o ribaru i ribici" pozorišta lutaka "Pinokio" iz Beograda, završen festival predstava za decu KRUŠKA, osmi po redu. Ove godine, usled pomeranja zimskog raspusta, festival je podeljen na dva dela, ali to nije omelo mališane da uživaju i sjajnim dečjim predstavama. Vidimo se sledeće godine!
"KRUŠKA" 2. DEO!
Poštovana deco, večeras u 19:00 časova, izvođenjem predstave TAJNA ČAROBNE MUZIKE, počinje drugi deo festivala predstava za decu, KRUŠKA. Od subote do utorka, u terminima od 17:00 i 19:00 časova, možete pogledti SLAVUJA I KINESKOG CARA, MARKA KRALJEVIĆA I MUSU KESEDZIJU, IVICU I MARICU i BAJKU OP RIBARU I RIBICI. Dobrodošli!!!
"VALJEVSKA BOLNICA" VEČERAS U NACIONALNOM TEATRU
Beogradska publika će večeras, od 19.30, premijerno gledati predstavu "Valjevska bolnica", na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.
IZAŠAO JE REPERTOAR ZA FEBRUAR 2016.
OBAVEŠTENJE
Zbog problema sa grejanjem, predstava "Kneginja Jelena Balšić" odlaže se za sledeći mesec. Kupljene karte važiće za novi termin.
Dragoslav Vasiljević Figa
14.01.1895 je rođen Dragoslav Vasiljević Figa

Dragoslav Vasiljević je ličnost koja je doprinela intenziviranju kulturno-umetničkog života u Srbiji i Kruševcu po završetku ratova 1918, Iako je umetničkoj javnosti prepoznatljiviji kao slikar impresionista, Kruševačko pozorište ga pamti kao osnivača diletantske pozorišne trupe koja je izvela i prvu pozorišnu predstavu u Kruševcu 1924, godine. Toga se seća i danas...
OBAVEŠTENJE
Predstava "Valjevska bolnica", zakazana za nedelju, 17. januar, odlaže se za sledeći mesec. Kupljene karte važiće za novi termin.
REPERTOAR
Izašao je repertoar za januar 2016.
BOŽIĆNI FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU U DVA DELA
Poštovana deco! Božićni festival predstava za decu KRUŠKA, koji se ove godine održava osmi put, zbog pomeranja zimskog raspusta biće održan u dva dela: od 08. do 13. januara i od 05. do 09. februara.
KRUŠKA BR. 8
Poštovana deco! Pripremite se za prvi deo Božićnog festivala predstava za decu od 8. do 13. januara!

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com