Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za April 2018. ·· NOVE NAGRADE ZA KRUŠEVAČKO POZORIŠTE ·· Repertoar MART 2018. ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Februar ·· FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KRUŠKA" ... ·· Kruška br. 10 ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
"DOKTOR NUŠIĆ" APSOLUTNI POBEDNIK "FESTIVALA POBEDNIKA FESTIVALA"
Sinoć je u Rakovici završen FESTIVAL POBEDNIKA FESTIVALA izvođenjem predstave "Doktor Nušić", koja je osvojila sve tri nagrade: proglašena je za najbolju predstavu prema oceni stručnog žirija, prema oceni žirija publike ( DR Nušić Kruševac - Sombor, Ocena: 9.9/10.0), dok je nagrada za najboljeg glumca Festivala pripala Saši Torlakoviću.
"DOKTOR NUŠIĆ" NA FESTIVALU POBEDNIKA FESTIVALA
U nedelju, 29. novembra, predstava "Doktor Nušić" biće izvedena u okviru FESTIVALA POBEDNIKA FESTIVALA u Rakovici, koji je takmičarskog karaktera.
"DOKTOR NUŠIĆ" NAJBOLJI U ALEKSINCU
Stručni žiri Festivala prvoizvedenih predstava, koji je sinoć završen u Aleksincu, jednoglasnom odlukom tri glavne nagrade dodelio je predstavi "Doktor Nušić":Saša Torlaković proglašen je za najboljeg glumca, nagrada za najbolju režiju dodeljena je Kokanu Mladenoviću, a predstava "Doktor Nušić" je proglašena za najbolju predstavu u celini.
"LEPOTICA LINEJNA" NAJBOLJA U ARANĐELOVCU
Aranđelovac: Kruševačkom pozorištu glas publike 16-11-2015 12:02 | Šumadija | Autor / izvor: Šumadijapress Print Po oceni publike, nаjboljа predstаvа 11. Pozorišnog festivаlа “Povrаtаk u reаlnost”, održanog u Aranđelovcu, je predstаvа Kruševačkog pozorišta – “Lepotica Linejna“ To je izuzetаn drаmski komаd, koji korespondirа sа аktuelnim vremenom, bаveći se društveno odgovornim temаmа kаo što su elementi nаsiljа u porodici, prаvo nа izbor i slobodu sopstvenog identitetа. Predstаvа kroz odnos mаjke i kćerke govori o jednoličnosti životа u mаloj sredini, oO strаhu od sаmoće i o nedostаtku ljubаvi, pa je i dobio najviše glasova od gledalaca. U predstаvi igrаju Ljiljаnа Stjepаnović, Dejаn Tončić, Nikolа Rаkić i Jelenа Stаjkovаc. Nа ovаj nаčin zаtvoren je 11. Pozorišni festivаl koji je publici iz Arаnđelovcа i Šumаdije od 10. do 15. novembrа ponudio sve čаri pozorišne mаgije.
"DOKTOR NUŠIĆ" VEČERAS U ALEKSINCU
U okviru Festivala pozorišnih praizvedbi, večeras će u Aleksincu Kruševačko pozorište izvesti predstavu "Doktor Nušić".
PREDSTAVA "TANATOS" U PETAK U 20:00
Na repertoaru pozorišta sutra je predstava "Tanatos", koja je deo projekta DAN POSLE, namenjenog mladim umetnicima i veteranima ratova 1991. - 1999. Predstava je humanitarnog karaktera i ulaz je slobodan.
"LEPOTICA LINEJNA" NA MINI TURNEJI
Predstava "Lepotica Linejna", rađena u koprodukciji Kruševačkog pozorišta i Art Teme iz Beograda, od juče je na mini turneji po Srbiji. Sinoć je izvedena u Guči, večeras će je videti gledaoci u Aranđelovcu, sutra će igrati u Brusu a u četvrtak u Boljevcu.
"GOVORNA MANA" VEČERAS U POZORIŠTU
u 20.00 časova večeras je na repertoaru predstava Narodnog pozorišta iz Beograda "Govorna mana", prema tekstu Gorana Markovića, u režiji Milana Karadzića. Glavnu ulogu tumači Nebojša Dugalić.
KRUŠEVAČKO POZORIŠTE VEČERAS U VALJEVU
U Valjevu će danas nizom manifestacija biti obeležena stogodišnjica stradanja vojnika i civila od tifusa u Velikom ratu, pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije, Tomislava Nikolića. Predstava "Valjevska bolnica", urađena prema trećem tomu romana Dobrice Ćosića "Vreme smrti" u dramatizaciji Branislava Nedića i režiji Slavenka Saletovića, biće izvedena večeras, kao centralni deo manifestacije, sa početkom u 19:00 časova.
PREDSTAVE ZA DECU
Ovu nedelju pozorište je poklonilo najmlađim posetiocima. Danas i sutra u 12:00 časova mogu pogledati predstavu "Pinokio", a u subotu (standardni termin) takođe u 12:00, predstavu "Kako je Nikola dobio brata". Dobrodošli!
"MREŠĆENJE ŠARANA" U SUBOTU
U subotu, 24. oktobra sa početkom u 20:00 časova, Narodno pozorište Republike Srpske iz Banja Luke izvešće predstavu "Mrešćenje šarana" prema tekstu Aleksandra Popovića u režiji Egona Savina.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com