Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ·· POZORIŠNI FESTIVALI U JULU ·· P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
REPERTOAR
Izašao je repertoar za Decembar
EKSKLUZIVNO! GOGOLJEVA "ŽENIDBA" IZ RUSIJE U KRUŠEVCU!
U ponedeljak, 7. decembra sa početkom u 19:00 časova, pozorište "U MOSTA" iz ruskog grada Perma, izvešće predstavu "Ženidba", prema tekstu Nikolaja Vasiljeviča Gogolja, u režiji Sergeja Fedotova.
"DOKTOR NUŠIĆ" APSOLUTNI POBEDNIK "FESTIVALA POBEDNIKA FESTIVALA"
Sinoć je u Rakovici završen FESTIVAL POBEDNIKA FESTIVALA izvođenjem predstave "Doktor Nušić", koja je osvojila sve tri nagrade: proglašena je za najbolju predstavu prema oceni stručnog žirija, prema oceni žirija publike ( DR Nušić Kruševac - Sombor, Ocena: 9.9/10.0), dok je nagrada za najboljeg glumca Festivala pripala Saši Torlakoviću.
"DOKTOR NUŠIĆ" NA FESTIVALU POBEDNIKA FESTIVALA
U nedelju, 29. novembra, predstava "Doktor Nušić" biće izvedena u okviru FESTIVALA POBEDNIKA FESTIVALA u Rakovici, koji je takmičarskog karaktera.
"DOKTOR NUŠIĆ" NAJBOLJI U ALEKSINCU
Stručni žiri Festivala prvoizvedenih predstava, koji je sinoć završen u Aleksincu, jednoglasnom odlukom tri glavne nagrade dodelio je predstavi "Doktor Nušić":Saša Torlaković proglašen je za najboljeg glumca, nagrada za najbolju režiju dodeljena je Kokanu Mladenoviću, a predstava "Doktor Nušić" je proglašena za najbolju predstavu u celini.
"LEPOTICA LINEJNA" NAJBOLJA U ARANĐELOVCU
Aranđelovac: Kruševačkom pozorištu glas publike 16-11-2015 12:02 | Šumadija | Autor / izvor: Šumadijapress Print Po oceni publike, nаjboljа predstаvа 11. Pozorišnog festivаlа “Povrаtаk u reаlnost”, održanog u Aranđelovcu, je predstаvа Kruševačkog pozorišta – “Lepotica Linejna“ To je izuzetаn drаmski komаd, koji korespondirа sа аktuelnim vremenom, bаveći se društveno odgovornim temаmа kаo što su elementi nаsiljа u porodici, prаvo nа izbor i slobodu sopstvenog identitetа. Predstаvа kroz odnos mаjke i kćerke govori o jednoličnosti životа u mаloj sredini, oO strаhu od sаmoće i o nedostаtku ljubаvi, pa je i dobio najviše glasova od gledalaca. U predstаvi igrаju Ljiljаnа Stjepаnović, Dejаn Tončić, Nikolа Rаkić i Jelenа Stаjkovаc. Nа ovаj nаčin zаtvoren je 11. Pozorišni festivаl koji je publici iz Arаnđelovcа i Šumаdije od 10. do 15. novembrа ponudio sve čаri pozorišne mаgije.
"DOKTOR NUŠIĆ" VEČERAS U ALEKSINCU
U okviru Festivala pozorišnih praizvedbi, večeras će u Aleksincu Kruševačko pozorište izvesti predstavu "Doktor Nušić".
PREDSTAVA "TANATOS" U PETAK U 20:00
Na repertoaru pozorišta sutra je predstava "Tanatos", koja je deo projekta DAN POSLE, namenjenog mladim umetnicima i veteranima ratova 1991. - 1999. Predstava je humanitarnog karaktera i ulaz je slobodan.
"LEPOTICA LINEJNA" NA MINI TURNEJI
Predstava "Lepotica Linejna", rađena u koprodukciji Kruševačkog pozorišta i Art Teme iz Beograda, od juče je na mini turneji po Srbiji. Sinoć je izvedena u Guči, večeras će je videti gledaoci u Aranđelovcu, sutra će igrati u Brusu a u četvrtak u Boljevcu.
"GOVORNA MANA" VEČERAS U POZORIŠTU
u 20.00 časova večeras je na repertoaru predstava Narodnog pozorišta iz Beograda "Govorna mana", prema tekstu Gorana Markovića, u režiji Milana Karadzića. Glavnu ulogu tumači Nebojša Dugalić.
KRUŠEVAČKO POZORIŠTE VEČERAS U VALJEVU
U Valjevu će danas nizom manifestacija biti obeležena stogodišnjica stradanja vojnika i civila od tifusa u Velikom ratu, pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije, Tomislava Nikolića. Predstava "Valjevska bolnica", urađena prema trećem tomu romana Dobrice Ćosića "Vreme smrti" u dramatizaciji Branislava Nedića i režiji Slavenka Saletovića, biće izvedena večeras, kao centralni deo manifestacije, sa početkom u 19:00 časova.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com