Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

Repertoar za Decembar 2018. ·· "ŽENIDBA I UDADBA" NA FESTIVALU U SA... ·· IN MEMORIAM ·· P R E M I J E R A ! ·· IZLOŽBA "70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZ... ·· 3 NAGRADE "ZVONARU BOGORODIČINE CRKVE" ·· NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ·· Izašao je repertoar za Oktobar 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
OBAVEŠTENJE
Zbog problema sa grejanjem, predstava "Kneginja Jelena Balšić" odlaže se za sledeći mesec. Kupljene karte važiće za novi termin.
Dragoslav Vasiljević Figa
14.01.1895 je rođen Dragoslav Vasiljević Figa

Dragoslav Vasiljević je ličnost koja je doprinela intenziviranju kulturno-umetničkog života u Srbiji i Kruševcu po završetku ratova 1918, Iako je umetničkoj javnosti prepoznatljiviji kao slikar impresionista, Kruševačko pozorište ga pamti kao osnivača diletantske pozorišne trupe koja je izvela i prvu pozorišnu predstavu u Kruševcu 1924, godine. Toga se seća i danas...
OBAVEŠTENJE
Predstava "Valjevska bolnica", zakazana za nedelju, 17. januar, odlaže se za sledeći mesec. Kupljene karte važiće za novi termin.
REPERTOAR
Izašao je repertoar za januar 2016.
BOŽIĆNI FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU U DVA DELA
Poštovana deco! Božićni festival predstava za decu KRUŠKA, koji se ove godine održava osmi put, zbog pomeranja zimskog raspusta biće održan u dva dela: od 08. do 13. januara i od 05. do 09. februara.
KRUŠKA BR. 8
Poštovana deco! Pripremite se za prvi deo Božićnog festivala predstava za decu od 8. do 13. januara!
GODIŠNJE NAGRADE I PRIZNANJE KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA
U utorak, 29. decembra, nakon izvođenja predstave "Valjevska bolnica", dodeliće se godišnje nagrade i priznanje "Bora Mihailović", za doprinos pozorišnom životu Kruševca i Srbije, glumcu Marku Živiću.
ČEKAJUĆI DEDA MRAZA!
Poštovani roditelji! Za vaše mališane spremili smo fantastičnu predstavu "Čekajući Deda Mraza" 28. i 30. decembra! Rezervišite svoje karte na vreme!
"VALJEVSKA BOLNICA" NA FESTIVALU U VELIKOJ PLANI
Kruševačko pozorište će u četvrtak, 17. decembra, izvesti svoju predstavu "Valjevska bolnica" na festivalu "Masukini dani" u Velikoj Plani.
NIKOLA RAKIĆ GLUMAC VEČERI
Na sedmom Međunarodnom pozorišnom festivalu za decu, "Čar, čar, Zaječar", nedavno završenom, Kruševačko pozorište izvelo je predstavu "Nemušti jezik", koju su deca pozdravila burnim aplauzom. Nagradu za najboljeg glumca večeri, "Čar", dobio je Nikola Rakić.
P R E M I J E R A
Premijera obnovljene predstave "Pozovi M radi preljube", prema tekstu Reja Kunija u režiji Vladimira Popadića, biće u ponedeljak, 14. decembra, u 20.00 časova! Pretpremijera u nedelju, 13. decembra u 20:00 časova.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com