Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ·· Izašao je repertoar za Oktobar 2018. ·· KRUŠEVAČKO POZORIŠTE PROSLAVILO SV... ·· PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
"DOKTOR NUŠIĆ" VEČERAS U ALEKSINCU
U okviru Festivala pozorišnih praizvedbi, večeras će u Aleksincu Kruševačko pozorište izvesti predstavu "Doktor Nušić".
PREDSTAVA "TANATOS" U PETAK U 20:00
Na repertoaru pozorišta sutra je predstava "Tanatos", koja je deo projekta DAN POSLE, namenjenog mladim umetnicima i veteranima ratova 1991. - 1999. Predstava je humanitarnog karaktera i ulaz je slobodan.
"LEPOTICA LINEJNA" NA MINI TURNEJI
Predstava "Lepotica Linejna", rađena u koprodukciji Kruševačkog pozorišta i Art Teme iz Beograda, od juče je na mini turneji po Srbiji. Sinoć je izvedena u Guči, večeras će je videti gledaoci u Aranđelovcu, sutra će igrati u Brusu a u četvrtak u Boljevcu.
"GOVORNA MANA" VEČERAS U POZORIŠTU
u 20.00 časova večeras je na repertoaru predstava Narodnog pozorišta iz Beograda "Govorna mana", prema tekstu Gorana Markovića, u režiji Milana Karadzića. Glavnu ulogu tumači Nebojša Dugalić.
KRUŠEVAČKO POZORIŠTE VEČERAS U VALJEVU
U Valjevu će danas nizom manifestacija biti obeležena stogodišnjica stradanja vojnika i civila od tifusa u Velikom ratu, pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije, Tomislava Nikolića. Predstava "Valjevska bolnica", urađena prema trećem tomu romana Dobrice Ćosića "Vreme smrti" u dramatizaciji Branislava Nedića i režiji Slavenka Saletovića, biće izvedena večeras, kao centralni deo manifestacije, sa početkom u 19:00 časova.
PREDSTAVE ZA DECU
Ovu nedelju pozorište je poklonilo najmlađim posetiocima. Danas i sutra u 12:00 časova mogu pogledati predstavu "Pinokio", a u subotu (standardni termin) takođe u 12:00, predstavu "Kako je Nikola dobio brata". Dobrodošli!
"MREŠĆENJE ŠARANA" U SUBOTU
U subotu, 24. oktobra sa početkom u 20:00 časova, Narodno pozorište Republike Srpske iz Banja Luke izvešće predstavu "Mrešćenje šarana" prema tekstu Aleksandra Popovića u režiji Egona Savina.
P R E M I J E R E
Zbog izuzetnog interesovanja, "Valjevska bolnica" imaće dva premijerna izvođenja: 14. i 15. oktobra u 20:00 časova.
DEČJA NEDELJA U POZORIŠTU
U okviru "Dečje nedelje" mališani će u pozorištu moći da pogledaju predstave "Ružno pače", "Uplakana Katarina" i "Kako je Nikola dobio brata". Pozorište je takođe i domaćin međunarodnog festivala "Muzika i ples", koji se odvija u organizaciji O.Š. "Vuk Karadzić" iz Kruševca.
"DOKTOR NUŠIĆ" U MLADENOVCU
U okviru Festivala "Teatar u jednom dejstvu", koji se održava u Mladenovcu, večeras će biti izvedena predstava "Doktor Nušić", koprodukcija Kruševačkog i Narodnog pozorišta iz Sombora.
IZAŠAO JE REPERTOAR ZA OKTOBAR 2015.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com