Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

OBAVEŠTENJE ·· VEČERAS "ŽENIDBA I UDADBA"! ·· SREĆNI PRAZNICI! ·· "BORA MIHAJLOVIĆ" MOMIRU BRADIĆU! ·· GODIŠNJE NAGRADE I PRIZNANJA ·· P R E M I J E R A ! ·· Repertoar za Decembar 2017. ·· DANAS SE ZAVRŠAVA "MALI JOAKIM" ·· DANAS "PALČICA"! ·· FESTIVAL "MALI JOAKIM" U KRUŠEVCU! ··
Bookmark and Share
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
PREMIJERA
Samo Logo


PREMIJERA U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU

USKRS U POZORIŠTU
Samo Logo
SREĆNI PRAZNICI

Kruševačko pozorište tokom predstojećih uskršnjih praznika neće od petka do ponedeljka imati predstave. U subotu u 11:00 časova biće otvorena izložba Jubilarnog 10. dečijeg likovnog salona "Vasksrs u vašoj kući", a prva naredna predstava je u utorak u 20:00 časova, "Mi čekamo bebu".


Svim pravoslavnim vernicima Kruševačko pozorište želi srećne uskršnje praznike
!

NUŠIĆ U POŽAREVCU
Samo Logo


"DOKTOR NUŠIĆ" OTVORIO 20. GLUMAČKE SVEČANOSTI U POŽAREVCU

DOKTOR NA FESTIVALU
Samo Logo


DOKTOR NUŠIĆ NASTAVLJA PUT FESTIVALA
Repertoar za April
Samo Logo


IZAŠAO JE REPERTOAR ZA APRIL 2015.
USPEH DOKTORA NUŠIĆA
Samo Logo


PREDESTAVA "DOKTOR NUŠIĆ" NAJBOLJA NA DANIMA KOMEDIJE
PRIZNANJE BRANISLAVU NEDIĆU
Samo Logo
PRIZNANJE BRANISLAVU NEDIĆU

 U Kruševačkom pozorištu juče su uručene nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" za Rasinski okrug. Među dobitnicima je i Branislav Nedić, upravnik Kruševačkog pozorišta, za izuzetan doprinos kulturnom razvoju i promociju kulture grada Kruševca.
DOKTOR NA STERIJINOM
Samo Logo
"DOKTOR NUŠIĆ" NA STERIJINOM POZORJU

U glavnoj selekciji 60. Sterijinog pozorja, koje će se održati od 26. maja do 3. juna 2015. u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, među 9 predstava jeste i "Doktor Nušić", koprodukcija Kruševačkog i Narodnog pozorišta iz Sombora.

Gostujuće predstave
Samo Logo

GOSTUJUĆE PREDSTAVE

U utorak,17. marta, dolazi nam Kraljevačko pozorište sa predstavom "Kamen za pod glavu", a u sredu, 18. marta, hit predstava iz Beograda "Gospođa Roza" u kojoj glavnu ulogu tumači Jelisavet Seka Sablić.
Dobrodošli!

Vikend u pozorištu
Samo Logo
ZA VIKEND U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU

Ove subote, uobičajeni termin za predstave za decu - subota u 12:00, možete pogledati predstavu "Lepotica i zver", dok je nedelja, u 20:00 časova,  rezervisana za sjajnu komediju - mjuzikl "Mi čelamo bebu".
Dobrodošli!
FESTIVAL JAGODINA
Samo Logo


"DOKTOR NUŠIĆ" NA FESTIVALU U JAGODINI

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com