Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

P R E T P R E M I J E R A ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za April 2018. ·· NOVE NAGRADE ZA KRUŠEVAČKO POZORIŠTE ·· Repertoar MART 2018. ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Februar ·· FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KRUŠKA" ... ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
Beogradska premijera Australije
BEOGRADSKA PREMIJERA "GOVORITE LI AUSTRALIJSKI?"

Na sceni "Raša Plaović" Narodnog pozorišta u Beogradu, koja je bila popunjena do poslednjeg mesta, 20.05.2013 je izvedena predstava Kruševačkog pozorišta "Govorite li australijski?" Uglješe Šajtinca u režiji Snežane Udicki. Beogradska publika je sjajno prihvatila predstavu što je pokazala dugotrajnim aplauzom po završetku.
Kruševačko Pozorište
Nagrada na JOAKIMU
Poštovani,
Na 49. Festivalu profesionalnih pozorišta „Joakim Vujić“ u Lazarevu, održanog od 13. do 20. maja 2013. godine, nakon sedam odgledanih predstava u zvaničnoj konkurenciji, žiri je jednoglasno dodelio Specijalnu nagradu za kolektivnu glumačku igru ansamblu predstave „Purpurno ostrvo“ Kruševačkog pozorišta.
VAŠE KRUŠEVAČKO POZORIŠTE
Kuc - Tuc

PRVI REVIJALNI USKRŠNJI FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KUC - TUC"

Od 9. do 16. maja u Kruševačkom pozorištu održava se Prvi revijalni festival predstava za decu, pod nazivom KUC-TUC. Mališani će za nedelju dana videti četiri predstave sa domaćeg repertoara, dve odlične gostujuće lutkarske - jednu iz Kragujevca i drugu iz Šangajskog pozorišta iz Kine, pobednika ovogodišnjeg FEŠT-a i predstavu rađenu u koprodukciji studija ARTEBELLA i Kruševačkog pozorišta. Predstave će se, uglavnom, izvoditi u dva termina - u 12:00 i 17:00 časova. Dobrodošli!

Uskršnji festival

PRVI REVIJALNI USKRŠNJI FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU
09.05 - 16.05.2013

Obaveštenje

Poštovani,
Predstava „Vlade Divac i tim snova“, zakazana za subotu, 20. aprila, umesto u 12:00 biće odigrana u 18:00 časova.

MARKETING KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA

Javni poziv

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC
JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – NABAVKA OPREME ZA TON I RASVETU ZA POTREBE KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA

Javni poziv - klimatizacija prizemlja zgrade

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – USLUGA IZRADE IDEJNOG REŠENjA

Obaveštenje

Zbog Dana žalosti otkazuje se večerašnje izvođenje predstave "Mi čekamo bebu" Stevana Koprivice u režiji Vladimira Popadića. Sve kupljene karte važiće za naredni termin, o kome ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

POZORIŠTE U SLUŽBI HUMANOSTI

Polaznici škole glume Dejana Tončića ARTEBELLA sinoć su u Kruševačkom pozorištu izveli javni čas, a sav prihod od ulaznica namenjen je transplantaciji srca Tijane Ognjanović. Srećom, za Tijanu je novac sakupljen, tako da će prihod biti uplaćen za pomoć Ljubici Adamić iz Sremske Mitrovice, kojoj je, takođe, neophodna transplantacija srca.

SPEKTAKL U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU!

Proslavljeni bivši košarkaš svetskog ranga, a sada pedsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac, pojavio se sinoć u obnovljenoj predstavi za decu "Vlade Divac i tim snova" . Predstava je nastala pre 11 godina, 2002.,inspirisana igrom i pobedama naše selekcije, predvođene upravo Vlade Divcem.

April 2013.

Postavljen je repertoar za April 2013 . Dobrodošli u Kruševačko Pozorište


SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com