Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ·· POZORIŠNI FESTIVALI U JULU ·· P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
"KNEGINJA JELENA BALŠIĆ" U MIONICI
U okviru "Mišićevih dana", koji se održavaju od 15. do 22. jula u Mionici - rodnom mestu vojvode Živojina Mišića, večeras u 20:00 časova biće odigrana predstava Kruševačkog pozorišta "Kneginja Jelena Balšić".
"BUZDOVAN" NA FESTIVALU U SMEDEREVU
Četvrti pozorišni festival "Teatar u tvrđavi", koji se i ove godine održava u Smederevu, u sredu 12. jula u 21:00 čas zatvoriće Kruševačko pozorište predstavom "Buzdovan".
"70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA" U BEOGRADU
U Muzeju pozorišne umetnosti Srbije u Beogradu sutra će u 19:00 časova biti otvorena izložba "70 godina Kruševačkog pozorišta" autora Biljane Ostojić. Pored autora, na otvaranju govoriće upravnik pozorišta Branislav Nedić, dramaturg Spasoje Ž. Milovanović i glumci Zoran Karajić i Marko Živić.
VEČERAS "UPLAKANA KATARINA"!
U okviru manifestacije VIDOVDAN 2017. večeras će, na platu ispred Doma sincikata sa početkom u 20:00 časova. , Krušvačko pozorište izvesti predstavu "Uplakana Katarina".
U ZNAKU VIDOVDANA
I ove godine Kruševačko pozorište aktivno učestvuje u obeležavanju Vodovdanskih svečanosti. U petak, 23. juna u 20:00 časova na platou ispred Doma sindikata biće izvedena predstava za decu "Uplakana Katarina", a u sredu, 28. juna u Lazarevom gradu, predstaviće se muzičko scenski spektakl "Banović Strahinja", početak u 21:00 sat.
OBAVEŠTENJE
U sklopu Vidovdanskih svečanosti sve ulaznice za predstave u junu mesecu naplaćivaće se po 100,00 dinara. Dobrodošli!
Repertoar Jun 2017.
Izašao je repertoar za Jun 2017. godine.
dobrodošli...
"RUČNI RAD" SUTRA U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU
Sutra, 2. juna od 20:00 časova predstava UK "Vuk Karadzić" iz Beograda "Ručni rad", sa Darom Dzokić, Isidorom Minić i Brankom Šelić. Dobrodošli!
"BUZDOVAN" PREMIJERNO U BEOGRADU
Beogradska publika sutra će premijerno videti predstavu "Buzdovan" u Beogradskom dramskom pozorištu. Dobrodošli!
KATARINA PEJAK U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU
Jedna od najpopularnijih srpskih bluz kantautorki Katarina Pejak (klavir i vokal), u saradnji sa legendama – Nenadom Zlatanovićem (gitara i vokal) i Petrom Miladinovićem Perom Joeom (usna harmonika) publici će se u Kruševačkom pozorištu predstaviti u subotu, 27. maja (od 20:30) akustičnim koncertom pod nazivom „When West meets East“. Cena karte je 300,00 dinara.
Maj 2017.
Izašao je repertoar za Maj 2017.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com