Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

"ANIMALS" U BEOGRADSKOM DRAMSKOM POZO... ·· Repertoar za Decembar 2018. ·· "ŽENIDBA I UDADBA" NA FESTIVALU U SA... ·· IN MEMORIAM ·· P R E M I J E R A ! ·· IZLOŽBA "70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZ... ·· 3 NAGRADE "ZVONARU BOGORODIČINE CRKVE" ·· NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
"BUZDOVAN" U VRNJAČKOJ BANJI
Osmu po redu manifestaciju "Dani Danila Bate Stojkovića" u Vrnjačkoj Banji otvoriće u četvrtak 10. avgusta predstava "Buzdovan", a zatvoriti u subotu 12. avgusta predstava "Kabare Čekaj, bre!" obe u produkciji Kruševačkog pozorišta.
"KNEGINJA JELENA BALŠIĆ" U MIONICI
U okviru "Mišićevih dana", koji se održavaju od 15. do 22. jula u Mionici - rodnom mestu vojvode Živojina Mišića, večeras u 20:00 časova biće odigrana predstava Kruševačkog pozorišta "Kneginja Jelena Balšić".
"BUZDOVAN" NA FESTIVALU U SMEDEREVU
Četvrti pozorišni festival "Teatar u tvrđavi", koji se i ove godine održava u Smederevu, u sredu 12. jula u 21:00 čas zatvoriće Kruševačko pozorište predstavom "Buzdovan".
"70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA" U BEOGRADU
U Muzeju pozorišne umetnosti Srbije u Beogradu sutra će u 19:00 časova biti otvorena izložba "70 godina Kruševačkog pozorišta" autora Biljane Ostojić. Pored autora, na otvaranju govoriće upravnik pozorišta Branislav Nedić, dramaturg Spasoje Ž. Milovanović i glumci Zoran Karajić i Marko Živić.
VEČERAS "UPLAKANA KATARINA"!
U okviru manifestacije VIDOVDAN 2017. večeras će, na platu ispred Doma sincikata sa početkom u 20:00 časova. , Krušvačko pozorište izvesti predstavu "Uplakana Katarina".
U ZNAKU VIDOVDANA
I ove godine Kruševačko pozorište aktivno učestvuje u obeležavanju Vodovdanskih svečanosti. U petak, 23. juna u 20:00 časova na platou ispred Doma sindikata biće izvedena predstava za decu "Uplakana Katarina", a u sredu, 28. juna u Lazarevom gradu, predstaviće se muzičko scenski spektakl "Banović Strahinja", početak u 21:00 sat.
OBAVEŠTENJE
U sklopu Vidovdanskih svečanosti sve ulaznice za predstave u junu mesecu naplaćivaće se po 100,00 dinara. Dobrodošli!
Repertoar Jun 2017.
Izašao je repertoar za Jun 2017. godine.
dobrodošli...
"RUČNI RAD" SUTRA U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU
Sutra, 2. juna od 20:00 časova predstava UK "Vuk Karadzić" iz Beograda "Ručni rad", sa Darom Dzokić, Isidorom Minić i Brankom Šelić. Dobrodošli!
"BUZDOVAN" PREMIJERNO U BEOGRADU
Beogradska publika sutra će premijerno videti predstavu "Buzdovan" u Beogradskom dramskom pozorištu. Dobrodošli!
KATARINA PEJAK U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU
Jedna od najpopularnijih srpskih bluz kantautorki Katarina Pejak (klavir i vokal), u saradnji sa legendama – Nenadom Zlatanovićem (gitara i vokal) i Petrom Miladinovićem Perom Joeom (usna harmonika) publici će se u Kruševačkom pozorištu predstaviti u subotu, 27. maja (od 20:30) akustičnim koncertom pod nazivom „When West meets East“. Cena karte je 300,00 dinara.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com