Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

NOVE NAGRADE ZA KRUŠEVAČKO POZORIŠTE ·· Repertoar MART 2018. ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Februar ·· FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KRUŠKA" ... ·· Kruška br. 10 ·· Konkurs za direktora Kruševačkog po... ·· OBAVEŠTENJE ·· VEČERAS "ŽENIDBA I UDADBA"! ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
"DEŽA VI" - ŠABAČKA PREMIJERA
Šabačka publika večeras će premijerno videti predstavu "Deža vi", prema tekstu Semira Gicića u režiji Andree Lazić, koprodukcijsko ostvarenje Kruševačkog, Šabačkog i Regionalnog pozorišta Novi Pazar.
Repertoar Oktorbar 2016.
Izašao je repertoar za Oktobar 2016.
Dobrodošli.
SLAVA POZORIŠTA
Kruševačko pozorište danas slavi svog zaštitnika, Svetog Porfirija. Svečani čin sečenja slavskog kolača obaviće se u 11:00 časova.
USKORO "DEŽA VI"
U koprodukciji Kruševačkog, Šabačkog i Regionalnog pozorišta Novi Pazar, početkom oktobra premijerno će biti izvedena predstava DEŽA VI, autora Semira Gicića, u režiji Andree Ade Lazić.
KOMEDIJA "BUZDOVAN" - PREMIJERA U OKTOBRU
Tekst Kleme Grubišića "Buzdovan", koji je preradio i priredio Anton Kolendić, novi je projekat Kruševačkog pozorišta, u rediteljskom potpisu Predraga Stojmenovića. Premijera u drugoj polovini oktobra.
NECENZURISANE LAŽI
U Kruševačkom pozorištu sinoć je otvorena izložba "Necenzurisane laži", u organizaciji Službe za informisanje Srpske napredne stranke, koja se može pogledati do 17. oktobra 2016. od 9:00 do 21:00.
MINI TURNEJA PO CRNOJ GORI
Predstava "Doktor Nušić" Kruševačkog pozorišta 19. jula biće odigrana u Baru, u okviru "Barskog ljetopisa" i 20. jula u Tivtu, u okviru festivala "Purgatorije".
PROZORI SEĆANJA
Na Vidovdan, 28. juna 2016. godine u 19:30, na fasadi pozorišta na Trgu mladih, biće otvorena stalna izložba fotografija zaslužnih glumaca i osnivača Kruševačkog pozorišta, pod nazivom "Prozori sećanja".
VIDOVDAN 016
U okviru manifestacije "Vidovdan 016" Kruševačko pozorište izvešće predstavu "Valjevska bolnica" u nedelju, 26. juna, na otvorenoj sceni na Slobodištu, sa početkom u 21:00 čas. U slučaju kiše, predstava će se izvesti u pozorištu. Ulaz je slobodan.
VIDOVDAN 016
U okviru manifestacije "Vidovdan 016" Kruševačko pozorište izvežće predstavu "Nemušti jezik" u porti crkve Lazarice u petak, 24. juna sa početkom u 20:00 časova. U slučaju kiše predstava će biti izvedena u pozorištu. Ulaz je slobodan.
RUSKI UMETNICI U SRPSKOJ DUHOVNOJ UMETNOSTI
U maloj sali Kruševačkog pozorišta danas u 16:00 časova biće otvorena izložba "Ruski umetnici u srpskoj duhovnoj umetnosti". Izložbu su pripremili Koordinacioni savet ruskih sunarodnika u Srbiji, udruženje Sveslavica i Kruševačko pozorište u okviru manifestacije "Vidovdan 016".

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com