Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za April 2018. ·· NOVE NAGRADE ZA KRUŠEVAČKO POZORIŠTE ·· Repertoar MART 2018. ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Februar ·· FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KRUŠKA" ... ·· Kruška br. 10 ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
VIDOVDAN 016
U okviru manifestacije "Vidovdan 016" Kruševačko pozorište izvešće predstavu "Valjevska bolnica" u nedelju, 26. juna, na otvorenoj sceni na Slobodištu, sa početkom u 21:00 čas. U slučaju kiše, predstava će se izvesti u pozorištu. Ulaz je slobodan.
VIDOVDAN 016
U okviru manifestacije "Vidovdan 016" Kruševačko pozorište izvežće predstavu "Nemušti jezik" u porti crkve Lazarice u petak, 24. juna sa početkom u 20:00 časova. U slučaju kiše predstava će biti izvedena u pozorištu. Ulaz je slobodan.
RUSKI UMETNICI U SRPSKOJ DUHOVNOJ UMETNOSTI
U maloj sali Kruševačkog pozorišta danas u 16:00 časova biće otvorena izložba "Ruski umetnici u srpskoj duhovnoj umetnosti". Izložbu su pripremili Koordinacioni savet ruskih sunarodnika u Srbiji, udruženje Sveslavica i Kruševačko pozorište u okviru manifestacije "Vidovdan 016".
POMOĆ ZA KATARINU ILIĆ
Kruševačko pozorište se pridružilo akciji "Pomoć za Katarinu Ilić". Svoje priloge možete ostaviti u kutije koje se nalaze ispred ulaza i u foajeu Kruševačkog pozorišta.
IN MEMORIAM
Duboko nas je ožalostila iznenadna smrt Milorada Mandića Mande. Kruševljanima će u posebnom sećanju ostati njegovo vanserijsko tumačenje lika Jovanče Micića u predstavi "Put oko sveta" koja je premijerno izvedena 30. oktobra 2010. godine. Počivaj u miru, legendo. Kolektiv Kruševačkog pozorišta.
VIDOVDANSKE SVEČANOSTI
U okviru vidovdanskih svečanosti i u godini jubileja - 70 godina postojanja Kruševačkog pozorišta, karte za sve predstave u junu koštaće samo 100,00 dinara! DOBRODOŠLI!!!
IZAŠAO JE REPERTOAR ZA JUN 2016.
OBAVEŠTENJE
Zbog bolesti glumca, predstava "Govorite li australijski?" koja je trebalo sutra da bude izvedena, odlaže se za sledeći mesec. Kupljene karte važiće za termin o kome ćemo Vas blagovremeno obavestiti.
HIT KOMEDIJA VEČERAS NA REPERTOARU
Najnovije ostvarenje Kruševačkog pozorišta, komedija Reja Kunija "Pozovi M radi preljube" u režiji Vladimira Popadića, večeras od 20:00 časova. Dobrodošli!
VEČERAS "PRIMADONE"
U Kruševačkom pozorištu večeras sjajna predstava "Primadone", gde uloge tumače Tanja Bošković i Rada Đuričin, režiju potpisuje Irfan Mensur, a muziku za ovaj komad napisao je Aleksandar Sanja Ilić.
OBAVEŠTENJE
Otkazuje se predstava "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" koja je trebalo da bude izvedena u četvrtak, 12. maja. Novac za kupljene karte biće vraćen.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com